reklama 11B

Světové parkurové hvězdy dorazily na GCT Londýn

Sestava nejlepších parkurových koní na světě dorazila do Londýna, aby poměřila své síly při další zastávce Global Champions Tour 2017 4. – 6. srpna, během kterého se v Royal Hospital Chelsea představí devět jezdců z Top Ten světového žebříčku ...
04.08.2017 12:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

hřebec Emerald N.O.P, foto: LGCT / Stefano Grasso

Je to skoro devět let, co britský tým získal zlato na letních olympijských hrách 2012 v Londýně. Domácí fanoušci uvidí Scotta Brashe a Ben Mahera v Global Champions Tour Grand Prix of London, kde budou sedlat Hello Forever a Don Vito. Na startu nebude chybět ani národní hrdina John Whitaker, který v sobotu oslaví 62. narozeniny a v Grand Prix bude sedlat svého hřebce Argento. Připojí se k němu také jeho bratr Michael Whitaker a další britští talentování jezdci včetně Laury Renwick, Williama Funnela nebo Jessici Mendoza.

Současný vedoucí jezdec GCT Harrie Smolders (NED) je nahlášený do vrcholu toho mítinku spolu se svou stájovou jedničkou hřebcem Emerladem N.O.P. čímž dává jasně najevo, že se svými 252 body nehodlá uvolnit svou dosavadní zlatou příčku. S 221 body mu šlape na paty italský jezdec Alberto Zorzi, který se představí v sedle dvou koní, včetně Conetta K. Vítěz berlínského kola Christian Ahlmann bude v tomto kole útočit ze třetího místa se ztrátou jediného bodu nad Albertem Zorzi, a to v sedle Carbis Z a Taloubeta Z.

Světová jednička Kent Ferrington (USA) zvolil pro londýnské kolo své top desetileté koně Creedance a Dublin. Dalšími známými dvojcemi na startu budou Lorenzo de Luca (ITA) spolu s Armitages Boy a Halifax van het Kluizebos, Eric Lamaze (CAN) a Chacco Kid, Nicola Philipaerts (BEL) a Chilli Willi, Martin Fuchs (SUI) spolu s Clooney 51, Deniss Lynch a All Star 5 a konečně Simon Delestre (FRA) v sedle Chessal Zimequest a Hermas Ryan.

V týmové soutěži Global Champions League bude právě družstvo London Knights na startu s Benem Maherem doufat ve vítězství na domácí půdě. Průběžně vedoucí tým Hamburg Diamonds bude bojovat o udržení svého prvenství spolu s Valkendswaard United, kteří získali doposud pouze o osm bodů méně.

Zdroj: tisková zpráva GCT




Štítky: GCTGCLLondýn
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE