reklama 11B

Švédové potvrdili formu! V Tokiu opět všichni dojeli bez penalizace

ikonka

Reprezentanti Švédska Henrik von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson a Peder Fredricson opět předvedli v Tokio suverénní jízdy! Stejně jako ve středečním finále jednotlivců, ani v páteční kvalifikaci týmů nechybovali a jsou jasnými favority.
06.08.2021 15:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A
 
Švédy jistě musí mrzet, že do sobotního finále se trestné body nepřináší, neboť byli v pátek jediným celkem, který si udržel po všech třech jízdách čisté konto. 
 
S nulou dokončili postupně Henrik von Eckermann s King Edwardem, Malin Baryard-Johnsson v sedle Indiany i Peder Fredricson na valachovi All In. O druhé místo se dělí se čtyřmi body Belgičané a Němci, kteří měli o něco horší čas, a tak výhodnější pozici bude mít Belgie. 
 
Deset bodů stačilo na čtvrté místo v kvalifikaci reprezentantům Švýcarska, USA nasbíraly 13 bodů, o dva více má Francie a s 20 trestnými body jsou sedmí zástupci Velké Británie. Jedné chybě se v jejich případě nevyhnul ani šampion v kategorii jednotlivců Ben Maher s Explosionem W. 
 

Nepřehlédněte: Všichni čeští jezdci dokončili v Tokiu kvalifikaci týmů, ale s chybami

 
Osmá je Brazílie s 25 body, jeden bod navíc má Nizozemsko a posledním postupujícím celkem je s 27 body Argentina. Nepostupují Egypt (29 b.), Čína (35 b.), Maroko (37 b.), Nový Zéland (39 b.) a Česká republika (45 b.). Na šestnáctém pozici je Mexiko, u něhož je zapsán výsledek 6 trestných bodů. Jeden zapisoval Enrique Gonzalez s Chacnou a pět Patricio Pasquel v sedle Babel. Eugenio Garza Perez v sedle Amani SL Z však soutěž nedokončil. Nedokončily ani týmy Izraele, Japonska a Irska.
 
Foto: FEI / Christophe Taniére
Zdroj foto: oficiální fotobanka FEI



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE