reklama 11D

Závodisko Bratislava vypsalo čtyři mítinky, derby se poběží 3. října

ikonka

Závodisko Bratislava vypsalo další čtyři mítinky mezi 19. zářím a 31. říjnem. Znamená to, že se na Slovensku letos odběhne deset dostihových dnů. Slovenské derby je plánováno na sobotu 3. října.
21.08.2020 12:05  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D
Jak ve svém pátečním vydání informoval deník Šport, Závodisko Bratislava pokryje nově vypsané dostihy ze svých zdrojů a s přispěním Slovenského svazu chovatelů a majitelů anglického plnokrevníků.
 
Slovenské derby, které se loni běželo o 55 000 eur, bude dotováno částkou 20 000 eur. Zbylé klasické dostihy se běžely o 8000 eur. Nejbohatší dostih letošní slovenské sezony se vyhnul termínovému souběhu s jinými velkými mítinky v regionu. 13. září se koná rakouské derby v Ebreichsdorfu, na poslední zářijový víkend je naplánovaný dvoudenní mezinárodní mítink s Evropským pohárem žokejů v Chuchle Areně Praha a druhá říjnová neděle je tradiční termín Velké pardubické.
 
Šport připomíná, že letos byly na Slovensku zcela zrušeny provinční mítinky na menších drahách, přerušena byla i tradice červnového mítinku Turf Gala. Oproti původním plánům před pandemií onemocnění Covid-19 se nakonec uskuteční polovina dostihových dnů.
 
Vedením Závodiska Bratislava byl po červencovém odchodu ředitele Tomáše Zajace dočasně pověřen vedoucí úseku dostihového provozu Ján Valtýni.
 
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE