reklama 11A

Živě: Karlovy Vary ve znamení dvouletých. Sledujte Cenu Masise

ikonka

Dva týdny po klasickém Oaks se dostihový provoz vrací na závodiště Karlovy Vary - Dvory. V hlavní roli se tentokrát představí dvouletí koně, kterým jsou určeny dva dostihy včetně toho hlavního, Ceny Masise na 1200 metrů.
19.08.2020 09:00  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
Loni v Ceně Masise zvítězila Barthesa, druhá doběhla Achird. Kdo na dvojici klasicky umístěných klisen naváže, se dozvíme v neděli 23. srpna. Letošní edice vrcholného letního dostihu dvouletých má kvalitní obsazení, i když nakonec poběží pouze šest koní.
 
Dvojice již vítězných svěřenců Heleny Vocáskové Giannina a Kmotr zde narazí na vítězku Simsonovy ceny Muguruzu. Stáj MUDr. Evy Nieslanikové dohlásila debutujícího Ponntose a bude tak rovněž zastoupena dvěma koňmi.
 
Zajímaví dvouletí se v neděli ukáží i v Ceně EBF na 1600 metrů. Proti dostihově zkušeným Dragon Arrowovi a Zoriymanovi nastoupí mimo jiné syn výborné překážkářky Kamelie Tcheque King.
 
Atraktivním dostihem bude 3. Cena Lokotrans na 2400 metrů, kde letošní vítěz Karlovarské dvojnásobné míle Cacophonus nastoupí proti Storm de Nuit, Barabashovi, La Paix či polské Given Choice.
 
Celkem se v Karlových Varech poběží sedm dostihů, start prvního z nich je naplánován na 14:00. Přímý přenos EquiTV začíná už od 13:30.

 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.

 

Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE