reklama 11D

VV ČJF pracuje dál v šestičlenném složení. Člen pro PR nebyl zvolen

ikonka

Během srpnového zasedání Rady ČJF probíhala volba chybějícího člena Výkonného výboru ČJF pro oblast Public Relations, kterým byl v minulosti Martin Pecka. Ten však na jaře tohoto roku rezignoval a od té doby pracuje VV v šestičlenném složení.
03.09.2020 11:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Jak je uvedeno v zápisu ze srpnového zasedání Rady ČJF, prezidentka Olga Plachá seznámila členy Rady ČJF s jednotlivými kandidáty na člena VV ČJF. Jimi byli Ladislav Krulich a Michaela Smrčková. 
 
Ladislav Krulich, který je majitelem jezdeckého areálu ve Zduchovicích, obdržel dva hlasy, zatímco současná ředitelka Equine Sport Centra Olomouc Michaela Smrčková obdržela hlasy tři. Šest hlasujících nevolilo ani jednoho kandidáta. Žádný z kandidátů tak nezískal nadpoloviční počet hlasů. Nový člen Výkonného výboru ČJF tedy nebyl dovolen.
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE