reklama 11B

Vstup do čtvrtého týdne Sunshine Tour se nejlépe vydařil Michlíčkové

ikonka

Ve čtvrtek se rozběhl ve španělském Vejeru de la Frontera čtvrtý týden Sunshine Tour. Výborně si vedla česká dvojice Mariana Michlíčková a Human Leaque v rámci Medium Class na výšce 140 centimetrů. Po bezchybném parkuru jí patřilo šestnácté místo.
04.03.2021 17:41  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Do čtvrteční soutěže s výškou překážek do 140 centimetrů na Sunshine Tour nastoupila vedle Mariany Michlíčkové také Emma Augier De Moussac a Sára Vingrálková. Speciální dvoufázovou soutěž dokončila Emma Augier De Moussac rovněž bez zaváhání a s N-Balourouge de Semilly se zařadila na jednatřicáté místo. Sára Vingrálková v této soutěži zapsala čtyři trestné body v sedle hřebce Oscar des Fontaines. 
 
Lépe se Sáře Vingrálkové vydařil parkur o pět centimetrů vyšší – Big Class. Do cíle soutěže přivezla společně s Kas-Sinim DC pouhý jeden trestný bod za překročení času, což jí zajistilo sedmadvacátou příčku. V této soutěži obdržely po dvou chybách Mariana Michlíčková s Quiete i Emma Augier De Moussac s L-Epsom Shutterfly.  
 
Sára Vingrálková dále přidala dvě bezchybné jízdy v soutěži do 135 centimetrů. S valachem Mayo van de Herkkant se řadila na osmnáctý řádek výsledkové listiny a Damocles From Second Life Z skončil dvaadvacátý. Poslední bezchybný výkon předvedla Mariana Michlíčková s valachem Officier van de Achterhoek v soutěži vyoké 130 centimetrů, patřilo jí místo dvanácté.  
 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

 
 
Foto: se souhlasem Mariany Michlíčkové a Emmy Augier De Moussac



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE