reklama 11C

Opatrný s Forewerem vyhrál při Sunshine Tour čtvrteční stopadesátku

ikonka

Další úspěch si připsal ve čtvrtek 25. února Aleš Opatrný. S Forewerem zvítězil při Sunshine Tour ve Vejeru de la Frontera v druhém oddělení soutěže vysoké do 150 centimetrů. Startovalo v ní celkem 124 dvojic, proto byla rozdělena na dvě části.
26.02.2021 00:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Aleš Opatrný v sedle Forewera dokončil čtvrteční parkur s výškou překážek 150 centimetrů bez trestných bodů v čase 65,28 sekundy. To by bývalo stačilo na druhé místo, pokud by se soutěž nerozdělovala na dvě oddělení. Jelikož však v ní odstartovalo 124 dvojic, tak se stal jedním ze dvou vítězů. 
 
Stejný parkur překonala Emma Augier de Moussac s Diorem P Z s jedním trestným bodem. Ondřej Zvára s Cento Lanem si připsal 4 trestné body za jednu chybu.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Aleš Opatrný: Koně jsou fit. S Forewerem i Gentlemenem jsem spokojený

 

Aleš Opatrný potěšil české fanoušky i s Gentlemenem VH Veldhof, když s ním dovezl do cíle soutěže vysoké 145 centimetrů nulu na bodovém kontě a skončil devatenáctý. V soutěži do 140 centimetrů nechybovala Emma Augier de Moussac s L-Epsom Shutterfly a umístila se také devatenáctá. Osmnáctá byla pro změnu Linda Portychová s klisnou Falino ve stopětatřicítce. 
 

Kompletní výsledky najdete ZDE

 

Ilustrační foto archiv Aleše Opatrného



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE