reklama 11D

Rada ČJF nedovolila sedmého člena VV. Rozpočet na rok 2022 je schválen

ikonka

V úterý 11. ledna zasedala letos poprvé Rada České jezdecké federace. Mezi očekávanými body programu bylo schvalování rozpočtu na rok 2022, naopak překvapivě chybělo v programu dovolení sedmého člena Výkonného výboru ČJF.
13.01.2022 16:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Rada České jezdecké federace se sešla v úterý 11. ledna v pražském hotelu Pyramida. V návaznosti na podzimní konferenci ČJF mnozí očekávali, že bude dovolen sedmý člen Výkonného výboru ČJF. Viceprezidentkou ČJF pro sport se měla původně stát dosavadní prezidentka ČJF Olga Plachá, kterou měla na přechodné období zastoupit Michaela Kodadová. Ta rezignovala dle dohody krátce po celostátní konferenci ČJF v Nymburku a mandát jí skončil ve středu 15. prosince.
 
Na programu jednání Rady ČJF však dovolení člena Výkonného výboru nebylo. Ze zápisu je možné se dočíst, že Pavel Studnička při schvalování programu zasedání navrhl zařazení bodu s dotazem na stav kooptace sedmého člena VV, přičemž deset radních bylo pro a dva se zdrželi. Nový prezident ČJF Radek Rouč následně informoval členy Rady ČJF o aktuálním stavu a plánu obsazení pozice sedmého člena VV ČJF. Rada ČJF informaci vzala na vědomí. Jaký je zmíněný plán, to se však členové ČJF ze zápisu nedočtou.  
 
Generální sekretář ČJF Petr Kuklík informoval radní o vývoji v kauze Šalamonová a podání občanskoprávního sporu. Rada ČJF na doporučení právní kanceláře se rozhodla upustit od pokračování v občanskoprávním sporu s paní Šalamonovou. V rámci hlasování bylo deset členů pro tento krok a dva byli proti.
 
Další důležitá informace pro členy Rady ČJF od generálního sekretáře se týkala pořízení výsledkového software Hubertus a procesu jeho pořízení. Následně byl formou prezentace společně se zástupcem dodavatele představen výsledkový program, jednotlivé funkcionality a výhody pro jezdectví v České republice, což vzala Rada na vědomí.
 
Jedním z klíčových bodů bylo schválení systému rozpočtování a přípravy rozpočtu ČJF v předložené podobě. Rada ČJF jednohlasně schválila předloženou variantu rozpočtu č. 1 pro rok 2022.
 
Zdroj: Jezdecký informační systém ČJF
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE