reklama 11A

Pražský lev Jur Vrieling: Finále GC Prague Playoffs je jako olympiáda

ikonka

„Jsou tam všichni nejlepší jezdci. Je to největší finále, kterého můžeme dosáhnout. Něco jako olympiáda,“ přirovnává Jur Vrieling závěrečný mítink série Global Champions, který letos v listopadu bude již potřetí hostit pražská O2 arena.
29.09.2021 21:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
„Když jsem tam byl poprvé, tak to byla nejúžasnější show na Zemi. Bylo to neuvěřitelné. Jsou tam všichni nejlepší jezdci a je to největší finále, kterého můžeme dosáhnout. Něco jako olympiáda,“ říká člen týmu Prague Lions Jur Vrieling. 
 
„Je to náš cíl a sen. Atmosféra je tam absolutně jedinečná. To musíte vidět alespoň jednou za život. Pokud milujete jezdecký sport, musíte to zažít. Neuvěříte vlastním očím,“ láká všechny fanoušky parkurového skákání do Prahy Nizozemec Vrieling. 
 

Nepřehlédněte: Do Šamorína se chystám první víkend, říká Kellnerová. Vstupenky zdarma

 
Galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs se uskuteční v libeňské O2 areně od 18. do 21. listopadu. Ve čtvrtek, v pátek a v neděli bude hlavním bodem programu Super Cup týmové GCL, v sobotu večer se diváci mohou těšit na Super Grand Prix LGCT. 
 
Podrobnosti vč. předběžného časového harmonogramu jsou na stránkách pořadatele s adresou www.pragueplayoffs.com.
 
 
Redaktor: Josef Malinovský, foto a video: Radim Kaller
Zdroj: Global Champions Prague Playoffs



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE