reklama 11D

Prague Lions v Dauhá s číslem jedna. Nastoupí Vrieling a Bruynseels

ikonka

Startovní pozici číslo 1 bude mít ve čtvrtek 4. března při úvodním kole Global Champions League 2021 v katarském Dauhá tým Prague Lions, za nějž nastoupí Jur Vrieling s valachem Fiumicino van de Kalevallei a Niels Bruynseels na klisně Frenchy VDS.
03.03.2021 21:44  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Anna Kellnerová s klisnou Catch Me If You Can OLD pojede v této soutěži s překážkami vysokými 150 až 155 centimetrů pouze mezi jednotlivci, jako 38. v pořadí. Soutěž začíná v 17:45 hodin tamního času, což je u nás o dvě hodiny méně, tj. v 15:45 hodin. 
 
Již od 15:15 hodin se uskuteční zahajovací dvoufázové skákání s výškou do 145 centimetrů. Anna Kellnerová v ní bude sedlat Balguera a na kolbišti by se měla objevit jako 14. v pořadí. Přímý přenos nabízí tradičně Global Champions TV.
 

Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODAKZEM

 

Foto Stefano Grasso / GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE