reklama 11A

Olomoucký Český pohár v drezuře ovlivnilo počasí. Dojíždělo se v hale

ikonka

Areál Equine Sport Center v Olomouci se stal v neděli 1. srpna dějištěm kvalifikačních soutěží Českého poháru v drezuře. Průběh závodů bohužel výrazně ovlivnila nepřízeň počasí a dvě soutěže se dokonce musely uskutečnit v tamní hale.
04.08.2021 09:55  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Pro jezdce ve věku do 25 let byla vypsaná úloha Sv. Jiří. Pro třetí místo si v ní dojela Nicol Raidová, která v sedle hanoverského valacha Santina dostala 65,196 procent. O jedno procento víc získal slovenský reprezentant Milan Kuhajda na koni Ariston ER. Jeho výkon stačil na druhé místo. Vítězkou v úrovni ST se stala Eliška Tesařová, která sedlala třináctiletou slovenskou klisnu Aishu a dosáhla s ní na známku bezmála 67 procent.
 
Další dvě soutěže na vyšší úrovni byly kvůli počasí přesunuty do haly. V úloze Intermediate I se z vítězství radoval Jan Zamec, který závodil s holandským valachem Eldoradem. Vrcholem akce byla Grand Prix, v níž vyhrála Věra Konečná na Grendovi.
 

Video záznam EquiTV.cz najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Na reportáž EquiTV.cz se můžete podívat ZDE

 
Foto: Aleš Erbek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }