reklama 11C

Jezdci všestrannosti se skládají na vybavení pro oblíbeného fotografa

ikonka

Jak jste se již mohli na Jezdci.cz dočíst, kvalifikační závody Zlaté podkovy v Přeštěnicích poznamenala nepříjemná událost, kdy bylo vykradeno několik kamionů. Odnesli si i drahé fotoaparáty Marcela Runštuka. Jezdci se rozhodli pro něj udělat sbírku.
09.06.2021 16:36  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Na sociálních sítích Zlaté podkovy je uvedeno, že mezi spícími účastníky závodů Zlaté podkovy v Přeštěnicích v noci prošla patrně skupina zlodějů, která kradla peníze, ale hlavně ukradli dva fotoaparáty neúnavnému fotografovi Marcelu Runštukovi. Celou věc již prý řeší policie. 
 
„Fotoaparáty jsem měl zamčené v autě vedle stanu. Zřejmě se tady sjel nějaký gang, který vybral část toho kempu. Ztratily se peníze, ztratila se koloběžka a moje fotoaparáty – ty nejcennější, které jsem měl a s nimiž jsem počítal do focení všech závodů,“ uvedl Marcel Runštuk v krátkém video rozhovoru a dodal, že se tak stalo pravděpodobně v pátek kolem čtvrté hodiny ráno.
 

Psali jsme: Zlatá podkova 2021 začala v Přeštěnicích. Závody s nevítanými hosty

 
Komunita jezdců ve všestrannosti se však rozhodla, že se oblíbenému fotografovi na novou techniku složí. Nejprve přátelé a známí mu začali posílat peníze přímo na jeho osobní účet, od úterka pak vznikl transparentní účet, na který přišlo za jediný den téměř 30 tisíc korun. 
 
Zdroj: Zlatá podkova
Foto: Zlatá podkova
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE