reklama 11A

Generální zasedání FEI: noví šéfové v komisích, voltiž povede Krauspe

ikonka

Slovenka Pavla Krauspe, která je nejen jako rozhodčí spojená i s českou voltižní scénou, byla zvolena Generálním zasedáním FEI do čela voltižní komise. Jednání, jež proběhlo online 23. listopadu, mělo na programu i další body.
24.11.2020 13:22  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Generální zasedání FEI (GA FEI) letos poprvé v historii probíhalo kvůli opatřením proti pandemii covidu 19 online. Postupně se k platformě připojilo 102 národních federací, takže jednání bylo usnášeníschopné. 
 
GA zvolilo šéfy některých odborných komisí, včetně voltižní, kterou do roku 2024 povede slovenská rozhodčí Pavla Krauspe. Dále dosadilo členy komise FEI Solidarity.
 
GA také vyloučilo národní federace Arménie, Ázerbájdžánu, Kuby, Gruzie, Iráku, Pákistánu a Mongolska, Palestiny, Sýrie a Turkmenistánu kvůli neplacení členských poplatků.
 
GA schválilo zprávu antidopingové komise, zprávu o hospodaření a změny pravidel.
 

Kompletní závěry zasedání GA FEI 2020 najdete v tomto odkazu.

 
Foto: FEI / Richard Juilliart 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE