reklama 11A

FEI otevřela případ elektrických ostruh. Pozastavila Kocherovi činnost

ikonka

Jak jsme již informovali, mezinárodním parkurovým sportem rezonuje kauza zneužívání elektrických ostruh. Toho se měl na několika akcích dopustit americký jezdec Andrew Kocher. FEI oznámila, že mu pozastavila činnost a zahajuje řízení.
30.10.2020 08:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Mezinárodní jezdecká federace FEI informovala na svém webu, že zahájila disciplinární řízení proti Andrewovi Kocherovi. Parkurový reprezentant USA měl podle fotografií na několika závodech v minulých sezonách použít elektrické šporny, což je samozřejmě v rozporu s pravidly FEI.
 

O kauze jsme psali také ZDE

 
FEI celou věc před zahájením řízení vyšetřovala, informovala o tom již koncem června letošního roku. Kocher je s platností od 28. října suspendován ze všech mezinárodních závodů, stejné rozhodnutí přejala i federace USA, takže nemůže soutěžit ani na národní úrovni.
 
Hrozí mu i doživotní zákaz a pokuta až 15 000 švýcarských franků. Více se dočtete ZDE.
 
Zdroj: www.fei.org
 
Ilustrační foto: Lukáš Klingora



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE