reklama 11C

Druhý týden Sunshine Tour: Moussac i Bubáková bezchybné v GP Small Tour

ikonka

Závěr druhého týdne túry ve Španělsku byl příznivý pro Charlotte Moussac. S valachem Orado van de Diepebeek zajela dvě čisté jízdy v Grand Prix Small Tour a skončila sedmá. Pomalejší byla v rozeskakování Kateřina Bubáková, s Ellou dojela jedenáctá.
18.02.2024 18:08  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Foto: poskytla Kateřina Bubáková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Nedělním třináctým místem při čtyřhvězdové soutěži na 145 centimetrech se mohl pyšnit Albert Písařík, jenž nechyboval v sedle zkušené klisny Gilerite. 
 
Hlavní soutěž druhého týdne Sunshine Tour, tedy Grand Prix Big Tour na 155 centimetrech, vyhrála Penelope Leprevost z Franice, když byla nejrychlejší v rozeskakování s Texasem. Druhé místo patřilo sehrané německé dvojici Philipp Weishaupt a Coby a třetí nejlepší výkon předvedli Gilles Thomas a Ermitage Kalone, reprezentující Belgii. 
 

Výsledky sledujte ZDE.




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE