reklama 11B

První české vítězství na Sunshine Tour. Emma Španko ovládla stodvacítku

ikonka

Poprvé zazněla česká hymna ve španělském Vejeru de la Frontera zásluhou české jezdkyně Emmy Sophie Španko. V sedle Calvina LB předvedla vítěznou jízdu na 120 centimetrech při CSI4* Medium Tour. Dařilo se i Jaroslavu Šímovi a bratrům Písaříkům.
16.02.2024 18:43  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Foto: poskytla Emma Sophia Španko  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Páteční čtyřhvězdovou soutěž s výškou překážek 140 centimetrů překonali bez trestného bodu Oliver i Albert Písaříkovi. Ve výsledkové listině došlo vzhledem k počtu účastníků k rozdělení do dvou skupin, přičemž Oliver v té první obsadil páté místo s Chaccothagem a v té druhé skončil Albert na místě čtvrtém s klisnou Glierite. 
 
Do jednohvězdové túry na 130 centimetrech nastoupil Jaroslav Šíma. Tomu se podařilo vybojovat výbornou čtvrtou příčku s osmiletou belgickou klisnou Questa Dwerse Hagen. Pateční úspěch si v českých barvách dále připsala Kateřina Bubáková v sedle valacha Merlot de Muze. Ve čtyřhvězdové stotřicítce obsadila devátou příčku. 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE