reklama 11C

Chudyba úspěšně pokračuje ve španělské Olivě. Dařilo se mu s Diatinou

ikonka

Ve španělské Olivě odstartoval druhý týden mezinárodních skokových závodů Mediterranean Equestrian Tour 2021. Ve středu byly na programu opět soutěže pro mladé koně a v nich byl úspěšný i slovenský reprezentant Bronislav Chudyba.
20.01.2021 19:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
V soutěži pro šestileté koně během úvodního dne druhého týdne Mediterranean Equestrian Tour 2021 ve španělské Olivě se dařilo Bronislavu Chudybovi s klisnou Diatinou Blue PS. Parkur s výškou překážek do 125 centimetrů překonal bez penalizace, stejně jako následující rozeskakování a umístil se díky času 33,88 sekundy šestý. Od vítězství jej dělily zhruba tři vteřiny.
 
V kategorii sedmiletých sedlal Chudyba valacha Oliver Odeveld, ale po jedné chybě v základní části soutěže do 135 centimetrů jednou chyboval a umístil se až ve čtvrté desítce.
 
V následujících dnech budeme moci držet palce nejen zmíněnému slovenskému reprezentantovi s českými kořeny, ale také dvěma Češkám – Lucii Anovčínové a Anně Kellnerové. Kompletní přehled soutěží, startky a výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Foto archiv Bronislava Chudyby



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE