reklama 11D

Kellnerová zahájí sezonu v Olivě. V soupisce koní má i jednoho nováčka

ikonka

Troje mezinárodní závody si vybraly k účasti české parkurové reprezentantky během druhého lednového týdne. Anna Kellnerová míří s Classicem do Olivy a na soupisce koní má také jednoho nováčka. Češky se objeví také v Salzburku a Opglabbeeku.
12.01.2021 09:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Anna Kellnerová zahajuje sezonu 2021 ve Španělsku. Od 13. do 17. ledna jí čekají závody CSI v Olivě. Do soutěží s dvěma hvězdami nastoupí se svým oblíbencem - hřebcem Classicem.
 
Dále má do CSI2* nahlášeného osmiletého hnědáka Deep Impact. Ve dvojici s ním bude mít členka českého parkurového týmu na mezinárodní úrovni premiéru. Deep Impact závodil jako pětiletý s Danielem Heuerem z Německa, na několika akcích s ním pak startovaly jezdkyně z Estonska a Ukrajiny a v poslední sezoně má zapsané výsledky s výborným německým jezdcem Patrikem Stühlmeyerem. V jednohvězdové úrovni bude soutěžit s belgickou klisnou Valencií V Z.
 
Do Belgie na CSI Opglabbeek se přihlásila Valentýna Kuková, jež bude sedlat koně Cool Scendy, Journal a Udget Du Rozel. V Salzburku pak budou Česko reprezentovat Žaneta Pokorná, Adéla Pokorná a Eliška Opravilová, kterou vídáme pravidelně v soutěžích všestrannosti. V Rakousku pojede CSI2* s oldenburským valachem Kleons Empirem.
 

Výsledky z Olivy sledujte ZDE

 

Salzburk najdete TADY, výsledky z Opglabbeeku jsou v tomto ODKAZU

Foto: Stefano Grasso / LGCT




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE