reklama 11C

Bratislava posouvá St. Leger, na závodišti bude odběrové středisko

ikonka

Slovenský St. Leger se posouvá na neurčito, informovalo v úterý Závodisko Bratislava na svém webu. Hlavním důvodem termínové změny je fakt, že příští dva víkendy bude na závodišti fungovat odběrové středisko pro celoplošné testování na Covid-19.
27.10.2020 20:50  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
Poslední z pěti klasických dostihů slovenské sezony se přitom teprve nedávno posunul z 30. října na 6. listopadu. "Dostihový den se přesouvá na neurčito, v nejoptimálnějším případě je pozdější možné datum konání 14., resp. 15. listopadu. Definitivní termín, propozice a datum přihlášek budou zveřejněny v dostatečném předstihu," uvedlo Závodisko Bratislava.
 
Již přijaté přihlášky na St. Leger zůstávají v platnosti. Mezi deseti přihlášenými koňmi jsou vítěz Slovenského derby Troop Commander a druhá z Českého derby Vivienne Wells.
 
Slovenská autorita ve svém úterním stanovisku připomíná, že v současnosti není jasné, jaká vládní opatření budou platit v první polovině listopadu. Odběrové středisko pro celoplošné testování na Covid-19 vyhlášené vládou premiéra Igora Matoviče bude v areálu závodiště fungovat tento víkend a s největší pravděpodobností i 7. a 8. listopadu.
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE