reklama 11C

Alberto Zorzi se vrací do Itálie. Chci být blízko rodině, zdůvodnil

ikonka

Italský jezdec Alberto Zorzi opustil nizozemský Valkensward, kde pracoval ve Stal Tops a vrátil se do své rodné země. „Rozhodl jsem se vrátit do Itálie, abych byl blízko své rodině,“ vysvětlil pro web World of Showjumping.
15.02.2022 17:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Alberto Zorzi si prý plánuje pronajmout stáj a podnikat sám na sebe. „I když vím, že život může přinést kdykoliv další změny, mým plánem na příštích pár let je zůstat v Itálii. Chtěl bych pracovat s mladými koňmi. Samozřejmě bych se chtěl časem vrátit i k vrcholovému sportu. Doufám, že se mi to podaří,“ uvedl Alberto Zorzi. 
 
Současně také poděkoval Janovi Topsovi a jeho manželce Edwině za příležitost závodit se špičkovými koňmi z jejich stáje. „Jsem šťastný, protože jsme ukončili spolupráci v dobrém a mohu se ohlédnout na sedm úžasných společných let,“ dodal italský reprezentant, jenž byl v rámci Global Champions League do loňského roku také členem týmu Valkensward United. 
 
Foto: Josef Malinovský
Zdroj: World of showjumping



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE