reklama 11D

Alberto Zorzi v čele Světového poháru ve skocích

ikonka

V rámci letošní série Světového poháru západoevropské ligy se během neděle 29. října závodilo již potřetí o body do tohoto žebříčku. Třetí kolo hostila italská Verona a dílčí druhé místo zajistilo Italovi Alberu Zorzimu dostatek bodů na vedení.
30.10.2017 09:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Alberto Zorzi se představil v rámci dvou proběhnutých kol, přičemž velice dobré umístění si na konto připsal právě ve Veroně. Za druhé místo získal 17 bodů, které připočetl k osmi z úvodního kola v Oslu. V součtu mu 25 bodů stačí těsně na vedení průběžného bodování. O bod níže je Kevin Staut, který sice ve Veroně nebodoval, získal však 17 bodů v Oslu a poté sedm v Helsinkách.

O pouze další jeden bod méně pak má zatím třetí Maikel van der Vleuten. Tento Holanďan si připsal body v Oslu (3) a především pak právě ve Veroně, kde nenašel přemožitele a zajistil si tak plný počet dvaceti bodů.  Tím si výrazně polepšil a dostal se do kontaktu s nejlepšími.

Po třech kolech je tak žebříček Světového poháru západoevropské ligy 2017/2018 ve skocích velice vyrovnaný a rozdíly na předních místech jsou minimální. Netýká se to pouze elitní trojice, neboť o čtvrté místo se s dvaceti body dělí Daniel Deusser a Jur Vrieling.

Pro další body si budou moci jezdci dojet již nadcházející víkend, a to ve dnech 1. – 5. listopadu. Čtvrté kolo Světového poháru západoevropské ligy se uskuteční ve francouzském Lyonu.

Kompletní žebříček po třech kolech naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE