reklama 11C

Londýnskou stošedesátku ovládl Alberto Zorzi

ikonka

Vrcholem nedělního programu 23. prosince v rámci londýnského mítinku CSI5*-W byla soutěž Grand Prix. Na parkuru vysokém 160 cm se o elitní příčky utkali jezdci zvučných jmen. Z vítězství se nakonec radoval italský reprezentant Alberto Zorzi…
23.12.2018 20:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Celkem třicet dvojic nastoupilo do nedělní nejnáročnější soutěže v rámci londýnského mezinárodního mítinku CSI5*-W. Soutěž Grand Prix se jela na překážkách vysokých 160 cm, kde základním kolem projelo bez zaváhání pouze pět dvojic.

Tyto dvojice se pak utkaly o elitní příčky v rozeskakování a hned čtyřem koním se nulu podařilo zopakovat. Jedinou veličinou, která tak promluvila do konečných výsledků, byl čas.

Z vítězství se radovala italská dvojice Alberto Zorzi v sedle Ulane de Coquerie, který se postavil na stupních vítězů před druhou nizozemskou dvojicí Maikel van der Vleuten a Idi Utopia a portugalskou dvojicí Rodrigo Giesteira Almeida a GC Chopin’s Bushi.

Nejlepším domácím jezdcem v této soutěži byl Scott Brash, který ale s Hello Jefferson zaznamenal v rozeskakování dvanáct trestných bodech a postavil se tak až na pátou příčku výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE