reklama 11C

Albert Písařík sbírá úspěchy v úvodu CSI v nizozemském Peelbergenu

ikonka

Všichni bratři Písaříkovi se vydali v těchto dnech poměřit své síly s ostatními reprezentanty na mezinárodní závody do nizozemského Peelbergenu. Velmi úspěšně vstoupil do mítinku nejmladší Albert, jenž ve čtvrtek obsadil v CSI1* třetí a šesté místo.
09.09.2021 19:06  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Do nizozemského Peelbergenu na mezinárodní parkurové závody CSI1* a CSI2* se vydali bratři Písaříkovi, které doprovází také Kateřina Veselovská. Při čtvrtečních soutěžích na jednohvězdičkové úrovni vybojoval Albert Písařík třetí příčku s Conadou v soutěži do 110 centimetrů a na parkuru o deset centimetrů vyšším skončil šestý v sedle C.C. Boye. 
 
Velice dobře zahájil tyto závody také Adam Písařík, jenž ani jednou nechyboval v první kvalifikaci na sobotní Grand Prix CSI2* na parkuru do 145 centimetrů. S pouhým jedním trestným bodem za překročení času obsadil dvacátou příčku. S pěti trestnými body dohromady pak dorazila do cíle Kateřina Veselovská s koněm Ecelano DD. 
 
O několik řádků výše, tedy konkrétně na sedmém místě skončil Adam Písařík v soutěži s překážkami vysokými 130 centimetrů. Do této obtížnosti nastupoval s hřebcem Verdi S. Ani Oliver Písařík však nezůstal pozadu a také připsal výborný bezchybný výsledek společně s Kimonem Vd Bisschop v soutěži do 135 centimetrů, čímž se zařadil na patnáctý řádek výsledkové listiny. 
 

Všechny výsledky a úspěchy českých jezdců můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM 

 
Foto: Kateřina Návojová 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE