reklama 11D

V Hamburku vyhráli GCL Paris Panthers. Prague Lions byli až patnáctí

ikonka

S velkými nadějemi vstupovali členové týmu Prague Lions do druhé části soutěže Global Champions League v Hamburku. Byli mezi čtyřmi celky, které po pátečním prvním kole neměli žádnou penalizaci, ale v sobotu se jim již bohužel nedařilo.
28.08.2021 17:48  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Žádné družstvo v rámci Global Champions League v Hamburku nedokázalo udržet nulu na bodovém kontě až do konce. Nejlepší výkon nakonec předvedli Paris Panthers, kteří zaznamenali pouze pět trestných bodů. Ty zapisovala Eve Jobs s Venude d´Fees des Hazalles. Nayel Nassar v sedle Coronada dojel do cíle s nulou, stejně jako v pátek s Darry Lou. 
 
Stejné bodové skóre měli v sobotu i St. Tropez Pirates, ale ti si museli navíc přičíst čtyři body z úvodního dne a v součtu jich tak měli devět. I ty jim však vynesly stříbro, byť to bylo tzv. o prsa. Devítibodovou penalizaci po obou kolech inkasovali i Valkenswaardu United, ale kvůli horšímu součtu časů se museli spokojit s třetím řádkem ve výsledkové listině. Od toho druhého je dělilo jen 91 setin sekundy. 
 
Na nemedailových pozicích se seřadili Berlin Eagles, London Knights, Shanghai Swans, New York Empire, Madrid in Motion, Cascais Charms, Doha Falcons, Hamburk Giants, Scandinavian Vikings, Monaco Aces, Miami Celtics a nakonec Prague Lions. Jur Vrieling i Leopold van Asten tentokrát sedlali jiné koně než v pátek, s nimi ale nedokázali navázat na skvělé výsledky z prvního dne. 
 
Po zisku pouhých sedmi bodů Prague Lions klesli v průběžném pořadí GCL po 11. kolech na 9. místo s celkovými 160 body. Vedou stále Valkenswaard United, a to již s 230 body. O 15 méně jich mají Paris Panthers, kteří v Hamburku zapisovali již třetí vítězství v sezoně. Třetí jsou s 212 body Shanghai Swans. Ostatní již mají méně jak 200 bodů. 
 
Foto: Global Champions League
Zdroj: Tisková informace Global Champions League



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE