reklama 11D

Trunda dvanáctý v CCI4*-L Baborowko. Olympijskou formu předvedl Jung

ikonka

V neděli 30. května uzavřeli čeští jezdci svou účast na CCI v polském Baborowku. Miroslavovi Trundovi se podařilo v CCI4*-L vystoupat na dvanácté místo. Víkend vyšel Němci Michaelovi Jungovi, který ovládl hned dvě soutěže.
31.05.2021 12:14  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Česká reprezentace ve všestrannosti se ve dnech 27. až 30. května zúčastnila mezinárodních závodů CCI v Baborowku v Polsku.
 
Výrazný posun výsledkovou listinou zaznamenal v průběhu soutěže CCI4*-L Miroslav Trunda v sedle klisny Tnrky Ruf. Po drezuře byl na průběžné 29. příčce a dobrými výkony v krosu a parkuru vystoupal na konečné dvanácté místo. Vítězství patřilo švédské dvojici Aminda Ingulfson a Hot Cup VH.
 
V CCI4*-S byl nejvýše postaveným Čechem Pavel Březina, který dojel s Cona Ciou jednačtyřicátý. Z vítězství se radoval několikanásobný zlatý medailista z olympijských her, mistroství světa i Evropy Michael Jung (GER), který nenašel přemožitele s jedním ze svých nejlepších koní valachem Firscherchipmunkem FRH. Navíc obsadil i druhé místo, a to s koněm Fischerwild Wave.
 
Jung pak získal prvenství i v obtížnosti CCI3*-S. V té sedlal irského hřebce Kilcandru Ocean Power. Výborně rozjetou soutěž měla Barbora Kamírová na klisně Contha Balou, bohužel však nedokončila terénní zkoušku. Nejlepší z Čechů tak byl Pavel Březina, který obsadil s Turinem 21. místo.
 
V CCI2*-S se velmi dobře prezentoval mladý teprve sedmiletý hřebec Atlantino, kterého sedlal Miloslav Příhoda a dojel s ním na devátém místě.
 

Kompletní výsledky jsou ZDE

 
Foto: Miloslav Příhoda
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE