reklama 11D

Češi mají za sebou CCI2* v Marbachu. Nejlépe zajela Gabriela Slavíková

ikonka

Čeští jezdci všestrannosti se účastní ve dnech 6. – 9. května mezinárodních závodů v německém Marbachu. Dvojice, které nastoupily do úrovně CCI2*-S, dokončily svou soutěž už v sobotu. Nejlepší výkon z českých reprezentantů podala Gabriela Slavíková.
08.05.2021 21:32  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V sobotu 8. května se uzavřelo hodnocení mezinárodní soutěže CCI2*-S při závodech v Marbachu v Německu. Ze čtyř českých dvojic, které do ní nastoupily, je v konečném pořadí nejvýše Gabriela Slavíková a Grant na pětadvacátém místě.
 
Miloslav Příhoda s Alantinem dojel na osmatřicáté příčce. Dva koně pak sedlal Matěj Sukdolák. V sedle Qaida obsadil dvaapadesáté místo, s Figarem skončil jen o dvě pozice níže.
 
V neděli 9. května jsou na programu terénní jízdy soutěže CCI4*-S. Na startu bude také český tandem Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat.
 

Výsledky sledujte ZDE

 

Foto: Miloslav Příhoda



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE