reklama 11A

Příhoda a Ferreolus byli ve Strzegomi nakonec dvanáctí. Vyhrál Wilken

ikonka

Penalizace 25,2 body v sobotním krosu znamenala pro českého reprezentanta Miloslava Příhodu s Ferreolusem Lat při mezinárodních závodech ve všestrannosti CCI4*-S v polské Strzegomi konečné dvanácté místo. První byl Jordy Wilken z Nizozemska.
17.04.2021 17:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Miloslav Příhoda v sedle Ferreoluse Lat nasbíral celkem v soutěži CCI4*-S 59,5 trestného bodu, které jej zařadily na 12. řádek výsledkové listiny. 
 
Vítězství si ze Strzegomi odváží Nizozemec Jordy Wilken na Burry Spirit s bodovým skóre 41,8. O necelé dva body předstihl lídra po páteční drezuře a parkuru Andrease Dibowského na koni FRH Corrida z Německa. Pomyslný bronz patří Katrin Khoddam-Hazrati z Rakouska startující na DSP Cosma. 
 
Soutěž CCI3*-S skončil další český jezdec Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf 19. pozici. O deset řádků níže se umístil Jaroslav Abík na Madockovi. V CCI2*-S nás reprezentoval mj. Pavel Březina s Turínem, jenž obsadil 14. místo. Miroslav Trunda se Starlingtonem byl sedmnáctý, Jaroslav Abík s Timurem čtyřiadvacátý. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto se souhlasem Miloslava Příhody



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE