reklama 11A

Skvělý výkon Pokorného ve Strzegomi. Výrazně se posunul pořadím CCI4*

ikonka

Sobota 1. května přinesla ve Strzegomi nabitý program. Jely se krosy a v některých kategoriích i parkury. V úrovni CCI4*-S se povedlo Robertovi Pokornému díky výbornému parkuru posunout pořadím. Dařilo se i Miroslavovi Trundovi v CCI3*-S.
01.05.2021 21:05  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Čeští jezdci Robert Pokorný a Jaroslav Abík pokračovali v sobotu 1. května v polské Strzegomi v klání úrovně CCI4*-S. Účastníci všech takzvaně „krátkých“ soutěží absolvovali v jeden den parkur a následně kros.
 
Robert Pokorný s klisnou Floor si spravil chuť po nepříliš vydařené drezuře. Zejména parkur mu vyšel skvěle. Zajel třetí nejlepší výkon. V součtu s následnou terénní jízdou se nakonec posunul pořadím z pětadvacáté na konečnou čtrnáctou příčku. Jaroslav Abík na Madockovi kros nedokončil. 
 
V CCI3*-S si pro změnu výborně počínal Miroslav Trunda, který dojel s Shutterflyke na výborném pátém místě, ačkoliv po drezuře uzavírali třetí desítku.
 
Závody pokračují nedělním programem, který nabídne parkury soutěží CCI4*-L, CCI3*-L a CCI2*-L. V poslední uvedené má zastoupení i Česká republika, tedy pro fanoušky naší všestrannosti akce zdaleka nekončí.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

 
Foto: Barbora Kamírová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE