reklama 11D

Příhoda s Ferreolusem si po parkuru ve Strzegomi polepšili. Jsou šestí

ikonka

Po absolvování parkurové zkoušky CCI4*-S v polské Strzegomi si Miloslav Příhoda s Ferreolusem polepšili o dvě příčky. Před závěrečným krosem jsou na 6. místě s penalizací 34,3 body. Na vedoucí dvojici ztrácí méně jak tři body.
16.04.2021 20:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Po drezuře, která se jela v pátek dopoledne, obdržel český reprezentant v soutěži CCI4*-S od rozhodčích 33,5 bodů, k nimž přidal na parkuru pouze 8 desetin za překročení stanoveného času o 1,68 sekundy. To stačilo na dílčí 12. místo v této části soutěže. 
 
S 34,3 body po dvou zkouškách je Miloslav Příhoda s Ferreolusem šestý, přičemž vedoucí Andreas Dibowski reprezentující Německo v sedle FRH Corridy má 31,7 bodů. O necelý bod za ním je Polák Pawel Warszawski s Luciandou Ex Ani 4 a na třetí příčku se propadl vedoucí jezdec po drezuře Yoshiaki Oiwa z Japonska na koni Bart L JRA. Ten má v součtu 32,7 bodů. Před Příhodou jsou ještě Fouaad Mirza (IND) a Janneke Boonzaaijer (NED).
 

Psali jsme: Byrokracie nám ubírá radost jezdit na závody, říká Miloslav Příhoda

 
Ve třech hvězdách inkasoval na parkuru 4 trestné body Miroslav Trunda s Trnkou-Ruf a je na 33. řádku průběžné výsledkové listiny. Jaroslav Abík s Madockem chyboval dvakrát a je čtyřicátý první. Terénní zkouška CCI4*-S začíná v sobotu od 9:30 hodin, od 11:50 hodin naváže CCI3*-S.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto se svolením Miloslava Příhody



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE