reklama 11C

Češi ve Strzegomi mají za sebou drezuru. V CCI4* lepší Jaroslav Abík

ikonka

V pátek 30. dubna pokračovaly ve Strzegomi drezurními úlohami závody CCI. Představili se i čeští zástupci v CCI4*-S Jaroslav Abík a Robert Pokorný. Lépe se dařilo prvnímu jmenovanému. Účastníky „krátkých“ soutěží dále čeká parkur a kros v jednom dni.
30.04.2021 19:54  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Po dvou závodních dnech mají za sebou drezuru všichni účastníci mezinárodních závodů ve všestrannosti CCI v polské Strzegomi. Při pátečním programu se představili dva čeští reprezentanti v kategorii CCI4*-S. 
 
Robert Pokorný s klisnou Floor (na snímku) zajel s výsledkem 44,5 trestného bodu a do krosů půjde z pětadvacátého místa. O dvě příčky lépe se umístil Jaroslav Abík s Madockem. Ten od rozhodčích dostal 41,1 trestného bodu. Vedoucím jezdcem této soutěže je Němec Andreas Ostholt, který sedlá koně So Is Et.
 
V drezurní zkoušce CCI2*-L si z Čechů vedla nejlépe Ulrika Kopřivová na hnědce Icaře. S výsledkem 35,9 trestného bodu zaujala průběžné devětatřicáté místo. 
 
Nejvyšší vypsanou úrovní je CCI4*-L, jehož se nikdo z českých zástupců neúčastní. V čele soutěže je hvězdný Novozélanďan Tim Price, který si do Polska pro tuto kategorii dovezl valacha jménem Vitali.
 
V sobotu 1. května mítink pokračuje. Ty dvojice, které se účastní takzvaně „krátkých“ soutěží, čeká v jeden den terénní jízda spolu s parkurem. Ostatní pojedou pouze kros.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE