reklama 11B

Starty před OH: Kellnerová v St. Tropez, Opatrný a Papoušek v Ommenu

ikonka

Členové parkurkového olympijského týmu v tomto týdnu absolvují se svými stájovými jedničkami poslední starty před odjezdem do karantény v Cáchách. Anna Kellnerová se účastní Hubside Jumping v St. Tropez, Aleš Opatrný a Kamil Papoušek jsou v Ommenu.
08.07.2021 08:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Jediným olympijským koněm, který má druhý červencový týden volno, je Cento Lano Ondřeje Zváry, jelikož tento reprezentant startuje při semifinále Longines EEF Nations Cupu v Budapešti. Tam si s sebou vzal rezervního koně pro Tokio Quimera M. 
 
Pohár národů, do něhož nastoupí vedle Zváry i Vladimír Tretera s Gangsterem v/h Noddevelt, Jan Štětina s Gylordem a Filip Doležal s Coup de Coeur GP Madame Z, je na programu v pátek od 14:00 hodin. Ve čtvrtek probíhají zahajovací soutěže.
 
Aleš Opatrný vyrazil společně s Kamilem Papouškem do nizozemského Ommenu na závody CSI3*, kam s sebou vzali i své nejlepší koně Forewera, Gentlemena v/h Veldhof a Warnesse. Ve čtvrtek se budou účastnit soutěží do 140 a 150 centimetrů. 
 

Nepřehlédněte: Příhoda: Když vyjde náš cíl, může z toho být v Tokiu zajímavý výsledek

 
Napilno má i Anna Kellnerová. Ta se účastní v St. Tropez – Grimaud závodů CSI4* Hubside Jumping jak s klisnou Catch Me If You Can Old, kterou má na definitivní přihlášce pro olympijské hry v Tokiu, tak rezervního Silverstona G. Pro stájovou jedničku ve čtvrtek zvolila jezdkyně soutěž do 145 centimetrů, s valachem půjde parkur o pět centimetrů nižší. 
 
Samozřejmě je jasné, že zmíněné závody jsou pro všechny olympioniky spíše tréninkové. Podstatné je, aby si koně zaskákali na kvalitních kolbištích ještě před odjezdem do karantény v Cáchách a zároveň se udrželi v TOP formě.
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE