reklama 11D

První kolo drezurního KMK roku 2021 ovládli svěřenci Petry Civišové

ikonka

Ve středu 21. července se v píseckém hřebčinci odehrálo první ze dvou letošních kol drezurního Kritéria mladých koní. Dařilo se svěřencům Petry Miki Civišové, kteří posbírali tři vítězství. Nejvyšší známku závodů získala pětiletá Famosa.
21.07.2021 21:59  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Ve středu 21. července proběhlo v Písku první ze dvou letošních kol drezurních závodů Kritéria mladých koní. V kategorii čtyřletých klisen se dařilo oldenburské hnědce Viva La Vida 1 (Le Vivaldi x Quaterback) s Petrou Miki Civišovou v sedle. Dvojice dostala vysoké hodnocený 83,800 %. Stejná jezdkyně sedlala vítěze v soutěži čtyřletých hřebců a valachů, kterým se stal Svanegaardens El Niňo (El Capone x Dr.Doolittle). Jejich hodnocení bylo 82,200 %. 
 
Do třetice brala první místo Petra Miki Civišová také s pětiletou hanoverskou klisnou Famosou 1 (Fürsten-Look x Florencio). Jejich známka měla hodnotu 86,400%, což byl nejlepší výsledek napříč kategoriemi. Vysoko hodnocená (83,600 %) byla i druhá klisna v soutěži Paris 15 (Sandro Classic x Prestige VDL). Českou klisnu sedlala Eva Jančaříková. 
 
Mezi hřebci a valachy narozenými v roce 2016 nenašel přemožitele Vihar (Millennium x Wynton), kterého prezentoval Vladimír Bláha a zvítězil se známkou 83,800 %. Kategorie šestiletých byla sloučená pro klisny, hřebce a valachy. Vítězem se stal valach Ramazotti (Sandro Classic x Amarillo).
 

Kompletní výsledky jsou ZDE

 
Foto: Šárka Votavová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE