reklama 11D

Velký úspěch české drezury: Johana Vášáryová dojela šestá ve finále ME

ikonka

Jedinou zástupkyni měla Česká republika ve finálových úlohách na mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v Olivě. Byla jí Johana Vášáryová, která se s hřebcem Firestonem dostala až do bojů o tituly. Nakonec obsadila skvělé šesté místo.
11.07.2021 17:47  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v drezuře, které hostila španělská Oliva od 8. do 11. července, vyvrcholilo nedělními finálovými úlohami.
 
Velkou radost udělala českým fanouškům Johana Vášáyrová s Firestonem. Ve finálové úloze pro děti zajela sestavu hodnocenou známkou 79,391 %, což jí vyneslo skvělou šestou příčku. Vítězkou se stala Němka Lara Lattermann na klisně Soleil de la Coeur H. Její výkon ocenili rozhodčí známkou převyšující 85,5 %. Stříbro získala její krajanka Clara Paschertz s Danubiem OLD a bronz brala nizozemská dvojice Lize van den Heuvel a Hilton-S.
 
V kategorii juniorů české jméno ve finálovém freestylu chybělo. Mistrovství titul do Německa zásluhou Lucie-Anouk Baumgürtel s valachem Zinq Hugo FH. Ta zajela volnou sestavu za více než 82 %. Druhé místo obsadila Annabella Pidgley (GBR) v sedle Sultana Des Paluds a třetí dojel Rakušan Paul Jobstl s Bodyguardem 49.
 
Mezi mladými jezdci obsadily stupně vítězů jen nizozemské dvojice. Zlato má Marten Luiten a Fynona, stříbro Thalia Rockx a Golden Dancer a bronz si odváží Milou Dees s Francescem.
 
Foto: Hana Vášáryová 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE