reklama 11A

ME dětí, juniorů a mladých jezdců zahájeno. Prokešová má přes 69 %

ikonka

Ve španělské Olivě odstartovalo ve středu 7. července prvními úlohami mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v drezuře. Reprezentační start mají za sebou i dvě Češky – v soutěži dětí Daniela Prokešová a mezi juniory Viktorie Kudelová.
07.07.2021 14:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Středeční test Children Preliminary B při mistrovství Evropy absolvovala Daniela Prokešová s Valmontem s hodnocením 69,375 %. 
 
Světová jednička v této kategorii Johana Vášáryová v sedle hřebce Firestone odstartuje ve čtvrtek v 9:00 hodin. V 10:37 budeme držet palce Kateřině Sekaninové s Handiness a od 11:40 do obdélníku vstoupí Kristýna Přikrylová a Lowen. Ve čtvrtek budeme ještě bedlivě sledovat od 19:37 hodin Evu Vavříkovou s Belle Ennie. 
 
Do juniorské soutěže nastoupila ve středu před polednem Viktorie Kudelová s klisnou Icon Grantou a rozhodčí jí udělili 66,273 %.
 
Startovní listiny a výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto: Ludvík Sekanina, poskytla Lenka Sekaninová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE