reklama 11A

Galerie úspěšných při CDI v Brně. Z Čechů se dařilo těm nejmladším

ikonka

Mezinárodní drezurní závody CDI-W v Brně na Panské líše pokračovaly v sobotu 26. června již druhým dnem. Hlavní soutěží byla Grand Prix Special, jež proběhla stejně jako Short GP bez domácích účastníků. V závěru dne však zazněla dvakrát česká hymna.
26.06.2021 22:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Sobotní program CDI v Brně na Panské líše začal soutěží pro juniory, v níž nenašla přemožitele slovenská reprezentantka Zoya Ledecká v sedle Si Belle 2. Na dalších příčkách skončily české jezdkyně Tereza Matoušková s Paolo Il Bello a Johana Vášáryová v sedle klisny Filipy. 
 
Také v kategorii mladých jezdců domácí nedosáhli na nejvyšší příčky. Zvítězila Elizaveta Lyban z Ruska na koni Solid Gold. S více jak tříprocentní ztrátou byla druhá Eliška Tesařová s Aishou. Třetí příčka patřila Lauře Liškové na Wormanovi. 
 
V soutěži CDI-W se české dvojice seřadily na konci výsledkové listiny, která čítala jedenáct řádků. Devátá byla Šárka Charvátová na Dance Royal, desátá Barbora Zourková v sedle Fenixe. Adéla Neumannová na Heidekrugovi byla vyloučena kvůli lehkému zakulhání koně. 
 
Tzv. Short Grand Prix ovládla Astrid Neumayer v sedle Zap Zap z Rakouska. Druhý byl Nizozemec Remy Bastings na Eqadorovi a třetí Polka Katarzyna Milczarek na Guapovi. Také v Grand Prix Special zazněla rakouská hymna, a to zásluhou dvojice Anja Luise Wessely-Trupp a Sparkling Fizz. Druhá byla její krajanka Katharina Haas s Fairytale Old a třetí Justina Vanagaite z Litvy na koni Nabab. 
 
Až v závěru dne jsme se dočkali českých triumfů, a to díky Anně Procházkové s Nice Guy v kategorii pony a Veroniky Sedláčkové s Givestou M.H. mezi dětmi na velkých koních. 
 
Stejně jako v sobotu, i v neděli je možné sledovat celý soutěžní program živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz. Kompletní výsledky najdete ZDE!
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE