reklama 11B

Johana Vášáryová jde do finále ME v Olivě. Dětský drezurní tým sedmý

ikonka

Dětský tým na mistrovství Evropy v drezuře vybojoval ve španělské Olivě sedmé místo. Skvěle si vedla opět Johana Vášáryová, která úlohu zajela za 77,684 % a v hodnocení jednotlivců obsadila šesté místo. Zároveň postoupila do finále šampionátu.
10.07.2021 17:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12D

 
V týmové soutěži dětí při mistrovství Evropy v drezuře, které hostí španělská Oliva, obsadili Češi sedmé místo z celkových osmi zúčastněných celků. Výsledek 65,834 % Kristýny Přikrylové a Lowen se škrtal, Daniela Prokešová s Valmontem obdržela 66,900 %, Kateřina Sekaninová na Handiness zajela za 67,725 % a o téměř 10 % víc udělili rozhodčí Johaně Vášáryové v sedle hřebce Firestone. 
 
Jejich hodnocení bylo 77,684 %, což je mezi jednotlivci zařadilo na šestý řádek výsledkové listiny, přičemž na prvních čtyřech místech se seřadili Němci. Není tak divu, že německý tým vyhrál. Druhé skončilo Nizozemsko, třetí Rusko, čtvrtá Belgie, páté Španělsko, šestá Francie a za Českou republikou se na osmé pozici umístili Portugalci. 
 
V individuální úloze juniorů, která se jela v sobotu 10. července, skončila česká dvojice Viktorie Kudelova a Icon Granta na šedesátém místě se známkou 64,265 %. Eva Vaříková s Belle Ennie dojela mezi mladými jezdci čtyřicátá. Od rozhodčích dostala 65,765 %.
 
Foto: Hana Vášáryová a César Domínguez Castro (poskytla Hana Vášáryová)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE