reklama 11A

Cesta přes půl Evropy. Češi dorazili do dějiště drezurního šampionátu

ikonka

Ve středu 7. července odstartuje prvními úlohami mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v drezuře. České reprezentantky čekala cesta přes půl kontinentu. Dějiště závodů, španělská Oliva, je totiž vzdálená více než dva tisíce kilometrů.
05.07.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Celkem šest jmen najdou fanoušci české drezury na startovních a výsledkových listinách mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v drezuře.
 
Do Olivy ve Španělsku zamířily čtyři reprezentantky do soutěže dětí, a to Kristýna Přikrylová s Lowenem, Daniela Prokešová s Valmontem, Kateřina Sekaninová s klisnou Handiness a Johana Vášáryová s Firestonem. Tato dvojice je aktuálně světovou dvojkou v žebříčku FEI ve své kategorii. 
 
V posledním přepočtu tabulky navíc vyletěla vzhůru Kateřina Sekaninová, jež se posunula z páté desítky na pozici číslo devět. Výrazný postup, konkrétně o třicet příček, zaznamenala i Kristýna Přikrylová, jež je aktuálně sedmnáctá.
 
Do soutěže juniorů nastoupí Viktorie Kudelová, která do Španělska veze holandskou klisnu Icon Grantu. S klisnou Belle Ennie se šampionátu mladých jezdců zúčastní Eva Vavříková.
 
Úvodní úlohy jsou na programu ve středu 7. července.
 
Foto: Hana Vášáryová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE