reklama 11B

Příhoda má za sebou drezuru na CCI4* Avenches. Čeká ho terénní zkouška

ikonka

Jako desátý bude nastupovat Miloslav Příhoda v sedle své stájové jedničky koně Ferreolus Lat do terénní zkoušky, která je v rámci mezinárodních závodů CCI4*-S Avenches naplánovaná na sobotu 12. září. Drezuru zajel nejlépe hvězdný Michael Jung.
11.09.2020 20:32  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 

Silná konkurence se sešla ve švýcarském Avenches, aby poměřila síly v soutěži CCI4*-S. Nechybí také české stálice Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat. 
 
V pátek 11. září byly na programu drezury, v kterých se naše dvojice umístila na jednadvacáté příčce a do krosu si ponese 36,8 trestného bodu. Vzhledem k tomu, jak snadno přijde penalizace v terénní zkoušce, neztrácí na špičku mnoho. 
 
Samostatnou kapitolou je Němec Michael Jung. Olympijský vítěz, mistr světa i Evropy nasbíral v sedle FischerChipmunk FRH pouze dvacet trestných bodů a soupeřům tak před druhým soutěžním dnem ukazuje záda. Průběžně druhý Felix Vogg ze Švýcarska s Colerem má na svém kontě 26,6 trestného bodu a třetí místo drží tentýž jezdec s Cartaniou. S tou má ještě o bezmála dva body víc.
 
V sobotu odpoledne čeká účastníky kros z dílny Petera Hasenböhlera. Miloslav Příhoda do něj bude nastupovat jako desátý.
 

Výsledky můžete sledovat ZDE

 
Foto: archiv Miloslava Příhody



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE