reklama 11C

Dění v týdnu: Mezinárodní všestrannost a MČR v drezuře i spřežení

ikonka

Druhý týden v září slibuje zajímavou podívanou v několika disciplínách. Mistrovské medaile si mezi sebou rozdají drezurní a paradrezurní jezdci, stejně tak jako nejlepší česká spřežení, Borová hostí CCI3* a Češi budou reprezentovat i v zahraničí.
08.09.2020 19:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V areálu ESC Olomouc zahájí ve čtvrtek MČR v drezuře

 

Po třech letech se na Moravu vrací drezurní mistrovství České republiky, které bude hostit jezdecký areál Equine Sport Centre Olomouc už od čtvrtka 9. září. Jezdci se utkají v seniorské malé a velké rundě, dále pak v kategoriích U25, mladší a starší junioři a děti, prostor dostanou také družstva. Souběžně jsou vypsány také mistrovské úlohy pro paradrezurní jezdce.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE. V sobotu a v neděli můžete sledovat on-line přenos EquiTV.cz.
 
Ilustrační foto archiv ESC Olomouc
 
 

O vozatajské mistrovské medaile se bude bojovat v Kladrubech

 

Boje o mistrovské medaile se v první polovině září chystají také v disciplíně spřežení. Pět desítek kočárů porovná ve dnech 10. až 13. září své síly ve čtyřech tradičních kategoriích, tedy dvojspřeží pony, jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží. Svůj historický areál poskytně pro tuto významnou sportovní událost Národní hřebčín Kladruby nad Labem.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE. Sobotní maraton a nedělní parkur vysílá živě EquiTV.cz.
 
 
 

Borová bude dějištěm mezinárodních závodů a oblastního mistrovství

 

Ve dnech 11. až 13. září se v jezdeckém areálu v Borové uskuteční tříhvězdové mezinárodní závody ve všestrannosti souběžně s jihočeským oblastním mistrovství.
 
Bližší informace k tomuto závodu najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Sobotní i nedělní program můžete sledovat živě na EquiTV.cz.
 
 
 

Finále Channel Star Zduchovice již tento víkend

 

V druhém zářijovém týdnu se v jezdeckém areálu ve Zduchovicích uskuteční finále místního skokového seriálu Channel Star, a to v rámci závodů, které poběží od pátku až do neděle. Předcházet jim budou čtvrteční hobby soutěže.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

V zahraničí budou reprezentovat Češi ve skocích, všestrannosti i spřežení

 

Česká skoková reprezentace se během druhého záříjového víkendu chystá do nizozemského Valkenswaardu a Kronenbergu či do rakouského Lamprechtshausenu, jezdci všestrannosti vyrazí reprezentovat do německého Langenhagenu a švýcarského Avenches, zatímco české spřežení bude mít zástupce v německém Lähdenu.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE