reklama 11A

Pražští lvi zahájí Global Champions League v Mexiku jako dvanáctí

ikonka

Ve čtvrtek 11. dubna startuje v Mexico City druhý mítink série Global Champions 2019. Na programu je vedle zahajovací soutěže také první kolo týmového klání Global Champions League. Za Prague Lions nastoupí Anna Kellnerová a Niels Bruynseels.
11.04.2019 14:15  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Startovní číslo dvanáct mají členové Prague Lions v prvním kole týmové soutěže Global Champions League. To proběhne v Mexico City ve čtvrtek 11. dubna. Kvůli velkému časovému posunu jej čeští fanoušci budou moci sledovat online živě až od 23.30 hodin. 
 
Pražské lvy budou reprezentovat ve čtvrteční soutěži Belgičan Niels Bruynseels, který pojede s třináctiletou klisnou Ganciou de Muze a česká jezdkyně Anna Kellnerová, jež bude sedlat klisnu Catch Me If You Can OLD. Třetí člen družstva Gerco Schröder v první části GCL nenastoupí. 
 

Čtěte také: Prague Lions budou v GCL v Mexiku zastupovat Anna Kellnerová a Niels Bruynseels

 
Ligovému klání bude předcházet zahajovací dvoufázové skákání s překážkami do 150 cm. Jeho start je stanoven na 20.15 hodin středoevropského času. Hned jako druhý vstoupí do kolbiště Gerco Schröder s valachem Davinem Q. Anna Kellnerová a Balguero mají startovní pozici číslo 35.
 

Výsledky z GC v Mexiku najdete ZDE

 

Soutěže můžete sledovat online živě v tomto odkazu

Foto: David Horváth / CET





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE