reklama 11A

Prague Lions ve Valkenswaardu mezi pěti nejlepšími týmy. Jsou třetí

ikonka

Leopold van Asten a Marc Houtzager nastoupili za tým Prague Lions v páteční první části soutěže Global Champions League v nizozemském Valkenswaardu. Se svými koňmi neudělali žádnou chybu a v sobotu budou nastupovat z třetí pozice.
04.06.2021 22:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Leopold van Asten překonal páteční parkur GCL ve Valkenswaardu s výškou překážek 150/155 centimetrů v sedle desetiletého valacha VDL Greop Elegant Hero Z bez penalizace, stejně jako jeho týmový kolega Marc Houtzager na třináctileté klisně Sterrehof´s Dante N.O.P. 
 
Čisté bodové skóre mají také členové družstev Paris Panthers a Monaco Aces, kteří navíc mají lepší součty časů, a tak jsou na prvních dvou příčkách před Pražskými lvy. Žádný trestný bod na svém kontě nemají ani domácí Valkenswaard United a Doha Falcons. Ti naopak mají o něco horší časy a budou tudíž do sobotního druhého kola GCL nastupovat ze čtvrté a páté startovní pozice od konce. 
 
Dalších pět celků z celkových šestnácti má zapsané pouhé čtyři trestné body za jednu chybu, a tak se pořadí může ještě hodně zamíchat. Global Champions League pokračuje ve Valkenswaardu v sobotu 5. června od 14:00 hodin a naváže na ni od 17:30 Longines Global Champions Tour Grand Prix Valkenswaardu.
 
Foto: Global Champions League
Zdroj: fotobanka Global Champions



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE