reklama 11A

Akce ČJF se nebudou konat do ukončení nouzového stavu, tj. 30. dubna

ikonka

Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR v úterý na svém zasedání rozhodla o prodloužení nouzového stavu do konce dubna. Ke stejnému termínu se tudíž automaticky dle rozhodnutí Výkonného výboru České jezdecké federace váže i zrušení všech akcí ČJF.
08.04.2020 14:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Nouzový stav bude v České republice trvat do konce dubna. Rozhodla o tom v úterý 7. dubna poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky. Poslanci tak nepodpořili vládní návrh na prodloužení stavu na dalších 30 dní, tedy až do 11. května.
 
Ve vztahu k akcím České jezdecké federace to znamená, že ani ty se nebudou konat až do konce dubna, neboť Výkonný výbor ČJF schválil per-rollam 12. března usnesení, že v návaznosti na vyhlášení nouzového stavu vládou České republiky ruší s účinností od 13. března 8:00 hodin ráno všechny akce pořádané pod hlavičkou České jezdecké federace: „K již zakázaným celorepublikovým SCM a doškolováním funkcionářů se od tohoto okamžiku ruší bez výjimky všechny závody ve všech disciplínách a na všech úrovních, zkoušky základního výcviku jezdců, oblastní SCM, kurzy a zkoušky rozhodčích a dalších funkcionářů, zkoušky instruktorů a trenérů a všechny další akce pod záštitou ČJF.“
 
Zmíněné nařízení je platné dle výše uvedeného usnesení Výkonného výboru ČJF po celou dobu platnosti tzv. nouzového stavu na území České republiky, což aktuálně znamená do 30. dubna 2020.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE