reklama 11A

Opatrný: Na mistrovství do Martinic beru nakonec Gentlemena i Forewera

ikonka

Mistrovské Martinice slibují opravdu skvělou sportovní podívanou. Aleš Opatrný si vezme na skokový šampionát, který se uskuteční od 1. do 4. října, oba své nejlepší koně: Gentlemena Van Het Veldhov i Forewera. Ten měl původně skákat ve Zduchovicích.
21.09.2020 11:53  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D


Jak prozradil Aleš Opatrný v závěru českopohárového mítinku v Hořovicích, do Martinic se na parkurové mistrovství České republiky už moc těší a pojede se mu tam velmi dobře. 

„V první řadě to mám kousek, v druhé řadě mi koně opravdu skáčou. Trochu mě mrzí, že když mám koně v takové formě, že se člověk nedostane na opravdu velké závody,“ smutně konstatoval. 

Forewer měl původně startoval při mezinárodních skokových závodech ve Zduchovicích, které byly plánované na poslední zářijový víkend. Pořadatelé je však kvůli aktuální nákazové situaci zrušili. „Doufám, že to tak nedopadne i s mistrovstvím. Komplikaci v termínu nevidím, bylo to ideálně vymyšleno. I proto jsme v Hořovicích měli dvě soutěže na stupni obtížnosti T. Bylo to proto, aby jezdci, kteří ještě nemají kvalifikaci, tak si jí doplnili,“ pokračuje Aleš Opatrný.

„Forewera jsem původně na mistrovství do Martinic nechtěl brát. Chtěl jsem s ním startovat ve Zduchovicích a plánuji ještě túru do Španělska koncem září a v listopadu. Uvidíme, zda se to bude konat. Každopádně díky tomu, že jsou Zduchovice zrušeny, budu při mistrovství republiky na startu s Gentlemenem Van Het Veldhov i Forewerem,“ dodává.

Veškeré aktuality o přípravách mistrovství České republiky v parkurovém skákání 2020 najdete na adrese www.mistrovskemartinice.cz

Celý rozhovor s Alešem Opatrným si můžete pustit prostřednictvím videa EquiTV.cz

 

 

Foto Zenon Kisza / ČSP




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE