reklama 11D

Resort Equitana hlásí: Mistrovské Martinice 2020 nadále připravujeme

ikonka

Necelé dva týdny zbývají do začátku mistrovství České republiky v parkurovém skákání seniorů, žen, jezdců do 25 let a družstev v Martinicích. Přes velmi složitou situaci v souvislosti s nákazovou situací pořadatelé hlásí: „Pokračujeme v přípravách!“
19.09.2020 21:22  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Pokud to vládní restrikce umožní, pořadatelé mistrovství České republiky v parkurovém skákání z Resortu Equitana jsou rozhodnuti národní šampionát zrealizovat. 
 
„V žádném případě neuvažujeme o tom, že bychom akci rušili. Pokud to bude možné ze strany vládních opatření, mistrovství republiky ve dnech 1. až 4. října v Martinicích proběhne,“ vzkazují zejména všem potenciálním účastníkům. 
 
Přihlášky a kvalifikace musí být oblastním sekretářům doručeny do 23. září 23:00 hodin, uzávěrka jmenovitých přihlášek pro zadání sekretářům do JIS je 25. září ve 23:00 hodin. Ve stejný termín je uzávěrka objednávek ustájení. 
 

Rozpis závodů najdete v JIS ČJF

 

Veškeré aktuality ke zmíněné akci budou publikovány na adrese www.mistrovskemartinice.cz
 
 
Foto Zenon Kizsa



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE