reklama 11B

Mistrovské Martinice: Holíková a Strnadlová mají nulu po dvou kolech

ikonka

Také v kategorii žen mistrovství České republiky v parkurovém skákání značně prořídla sestava těch, kdo mají po dvou kolech čisté konto. Zůstaly jen Iva Holíková s Luanou T i Normanem 1 a Lucie Strnadlová s Carinou 6. Kdo z nich uspěje v neděli?
27.07.2019 12:26  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Iva Holíková jde vstříc obhajobě mistrovského titulu v kategorii žen. Sobotní druhé kolo zvládla v Martinicích překonat jak s Luanou T, tak s Normanem 1 a otevřené soutěži vybojovala nejvyšší dvě příčky. 
 

 
Kateřina Tomanová s Armani Code byla v individuálním hodnocení díky dalšímu bezchybnému výkonu třetí. V boji o medaile zůstává mezi favoritkami i předloňská zlatá medailistka Lucie Strnadlová s Carinou 6, která taktéž zvládla všechny nástrahy parkuru bez zaváhání. 
 

 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 

PSALI JSME: Už jen tři bezchybní jezdci U25. Portychová válí

 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.
 
Foto Josef Malinovský




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE