reklama 11C

Co v aréně a přenosu nezaznělo. Finalisté ČSP 2020 komentují své jízdy

ikonka

Český skokový pohár zažil v neděli 20. září pravděpodobně nejzajímavější finále ve své historii. O bezprostřední dojmy se Lucie Strnadlová, Jan Chýle, Jan Štětina a Aleš Opatrný podělili pro televizní sestřih. My vám je nyní nabízíme v plném znění!
21.09.2020 10:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B


Celkem šestnáct rozhovorů jsme pořídli během finále Českého skokového poháru 2020 v Hořovicích na Berounsku. Lucie Strnadlová, Jan Chýle, Jan Štětina a Aleš Opatrný se při nich podělili o bezprostřední dojmy těsně poté, co sesedli z koní a prozradili reportérovi Josefu Malinovskému i to, co nezaznělo následně v aréně při komentářích do arény a internetového přenosu. 

Kromě dvacetiminutovky z velkého finále domácí parkurové extraligy si můžete poslechnout dalších pět rozhovorů s nejúspěšnějšími jezdci finálových soutěží rámcových seriálů Amateur Tour, Czech Junior Cupu, jenž byl rozdělen na kategorii dětí a juniorů, dále pak celkového hodnocení Českého poháru ve stylovém skákání a seriálu U25 pro jezdce do 25 let. Na otázky Aleše Suchánka odpovídaly Pavla Fuchs, Rozálie Sovová, Viktorie Žižáková, Natálie Očenášková a Linda Portychová.

 

 

 

 

 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE