reklama 11D

Jednačtyřicáté vítězství Opatrného v ČSP. Dal si dárek k narozeninám

ikonka

Aleš Opatrný v pátek 18. září slaví 39. narozeniny a sám si nadělil dárek v podobě 41. vítězství ve Velké ceně zařazené do Českého skokového poháru. Na domácím kolbišti v Hořovicích nenašel přemožitele v sedle Gentlemena Van Het Veldhov.
18.09.2020 18:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Pouze čtyřem dvojicím se podařilo dokončit základní kolo i finále Velké ceny Ranche Hořovice, která byla posledním kvalifikačním kolem Českého skokového poháru 2020, bez trestných bodů. Těsně pod stupni vítězů zůstala Tereza Svobodová s Britanií. Od třetí příčky jí dělila jedna vteřina a dvě desetiny. Na třetím místě skončil díky času 43,55 sekundy Vladimír Tretera s Gangsterem V/H Noddevelt. 
 
Druhý od konce startoval Aleš Opatrný s Gentlemenem Van Het Veldhov a Treterovi nadělil téměř čtyři sekundy. Jeho čas byl 39,70 a ten se pokusil atakovat Jan Štětina s Gylordem-S. I když to vypadalo velmi nadějně, nakonec cílem projel v čase 41,98 a musel se spokojit s druhou pozicí. Aleš Opatrný se tak již pojednačtyřicáté stal vítězem Velké ceny Českého skokového poháru. 
 
Jan Štětina s Alešem Opatrným byli již předem jistí finalisté, a tak jen potvrdili, že účast v nedělní soutěži se střídáním koní mají zcela zaslouženou. Zbývalo tak rozkrýt, kdo budou další dva finalisté. Kateřina Veselovská, Vladimír Tretera, Rudolf Doležal a Kateřina Kučerová se rozhodli, že přenechají nabízené místo někomu dalšímu. Do Grand finále Českého skokového poháru by se tak po roce měli opět podívat Lucie Strnadlová a Jan Chýle.
 
V sobotu pokračuje mítink Českého skokového poháru v Hořovicích třemi soutěžemi, tu nejvyšší na stupni obtížnosti T* odvysílá živě internetová televize EquiTV.cz. Začátek byl stanoven na 15:00 hodin. Nedělní program bude opět přenášen živě celý, a to od 8:00 hodin. Další podrobnosti najdete na adrese www.ceskyskokovypohar.cz
 
Foto Zenon Kisza / ČSP

Podrobné výsledky najdete POD ODKAZEM NÍŽE


 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE