reklama 11A

Opatrný zkrátka nemá rovnocennou konkurenci. V Hořovicích opět vyhrál

ikonka

Stejně jako v páteční Velké ceně Hořovic zařazené do série Českého skokového poháru, tak i v sobotní Ceně Equisoul na stupni obtížnosti T* vyhrál na hořovickém kolbišti Aleš Opatrný. Tentokrát všechny předstihl v sedle Forewera.
19.09.2020 19:48  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Aleš Opatrný v České republice opravdu nemá rovnocennou konkurenci a opakovaně to dokazuje především s dvojicí svých nejlepších koní. V pátečním Téčku vyhrál s Gentlemenem Van Het Veldhof, v tom sobotním pak s Forewerem. Oba dva koně prokazují opakovaně extra třídu a pokud v příštím roce skutečně proběhne olympiáda v Tokiu, naše parkurová jednička bude mít těžké rozhodování, kterého z nich si do Japonska vybere.
 
V Ceně Equisoul, což je nová česká značka jezdeckého oblečení, nadělil jeden z ambasadorů této kolekce druhému nejlepšímu Vladimírovi Treterovi s Gangsterem V/H Noddevelt více jak čtyři sekundy. Časomíra Opatrnému ukázala hodnotu 40,26, Treterovi pak 44,93. 
 
Třetí příčku vybojoval Jan Chýle s Abdulahem B. Ani on nezaznamenal v základní ani finálové části žádný trestný bod. Čtvrtý skončil s jedním trestným bozem ze základního parkuru Filip Doležal s Coup de Coeur GP Madame Z a pátý pro změnu opět Aleš Opatrný, a to v sedle Elegance 2. Tato klisna ve finále jednou chybovala. 
 
Jak zhodnotil svůj sobotní výkon Aleš Opatrný, to si můžete poslechnout v exkluzivním rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz, která nedělní program bude stejně jako ten páteční a sobotní vysílat živě.
 

 

Podrobné výsledky najdete POD ODKAZEM NÍŽE

 


 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE