reklama 11C

Němec Schober druhý vítěz CSI2* při PPO. Zvárovi výhra těsně unikla

ikonka

Dlouhou dobu se i v druhé páteční soutěži CSI2* držely na nejvyšších příčkách české dvojice. Vítězství však nakonec získal o 21 setin Philipp Schober a odsunul tak Ondřeje Zváru na druhé místo. Skvělou formu potvrdila třetí příčkou Sára Vingrálková.
22.11.2019 15:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B


Český jezdec Ondřej Zvára předvedl s Chaccolanem v soutěži CSI2* s výškou překážek 140 centimetrů rychlou a bezchybnou jízdu. Dlouho se zdálo, že jejich čas 30,69 vteřin se nepodaří dalším účastníkům překonat, nakonec však skončil druhý. Předposlední jezdec na startu totiž nakonec docílil o 21 setin sekundy lepšího času. Jednalo se o německého jezdce Philippa Schobera, který se tak s patnáctiletým Zandigem T S radoval z vítězství.

Do O2 areny si skvělou formu přivezla mladá česká zástupkyně Sára Vingrálková. Po výhře s Oscarem Des Fontaines v úvodní páteční soutěži získala tentokrát s valachem Kas-Sini DC pěkné třetí místo. 

Češi se v této soutěži každopádně neztratili, když jsme měli v dekorované osmičce přesně polovinu českých reprezentantů. Šestou pozici získal Ondřej Pospíšil s Einfachem a na osmou pozici dosáhl Rudolf Doležal s devítiletým Quattro Centem. 

Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová
 
 





reklama 13C

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE