reklama 11A

Prague Lions to dokázali! Díky dvěma čistým jízdám jsou v semifinále

ikonka

Velké emoce nabídlo čtvrtfinále Super Cupu v rámci úvodního dne Prague Playoffs. Domácí tým Pražských lvů stál po třech chybách na pokraji vyřazení, ale druhá bezchybná jízda v podání Marka Houtzagera ho poslala do semifinále.
22.11.2019 08:23  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A


Prague Lions slaví postup do semifinále Global Champions League Super Cupu. Napínavý čtvrteční večer v O2 aréně měl pro domácí tým šťastné rozuzlení.

Pražští lvi postoupili ze sedmého místa s celkovým počtem 12 trestných bodů. Základ úspěchu ve čtvrtfinále položil bezchybnou jízdou Niels Bruynseels na třináctileté Gancii de Muze.

Výraznou komplikaci znamenalo dvanáct trestných bodů v podání Gerca Schrödera na bělouši Glock’s Cognac Champblanc.

Jako poslední nastupoval Marc Houtzager, který věděl, že si s valachem Sterrehof’s Calimero nesmí dovolit žádnou chybu. Zkušený jezdec udržel nervy na uzdě a předvedl nadšené O2 aréně další čisté konto.

“Věděl jsem, že musím být bezchybný, a navíc zajet velmi rychlý čas pod 68 vteřin. Jessica Kürten mi to běžela říct, takže jsem věděl. V půlce kursu jsem se trochu ztratil a samozřejmě jsem pak už neměl úplně přehled, jak si časově stojím, ale všechno dobře dopadlo, a nakonec jsem zajel pod 65 vteřin,” řekl Marc Houtzager.

 

 


Nejlepším týmem čtvrtfinále byli Miami Celtics se čtyřmi trestnými body, druzí skončili Cannes Stars před Chantilly Pegasus.

Semifinále Super Cupu je na programu v pátek 22. listopadu od 20 hodin.





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE